Toimitukset ja asennukset

Grillikodan tai saunan hintaan kuuluu aina myös rahti paikanpäälle ja pystytys

Kuljetamme omalla kuljetuskalustolla kodan sovittuna ajankohtana paikanpäälle, sekä pystytämme samalla käynnillä kodan.

Kodat ovat huolellisesti pakattu kuljetuksen ajaksi omaan autoomme ja toivomuksemme on päästä autolla mahdollisimman lähelle pystytyspaikkaa. Tarvittaessa osat kannetaan vaikka käsin vaikeakulkuisellekin asennuspaikalle. Myös saareen pystytyksiä tehdään sovittaessa.

Ammattitaitoinen asennustiimimme pystyttää kodan tilaajan tekemille/teettämille perustuksille nopeasti, huolellisesti ja ohjeita noudattaen.

Kodat ovat valmisteltu mahdollisimman pitkälle tehtaallamme Torniossa esim. seinä- ja kattoelementteihin. Varsinainen kokoaminen käy siten nopeasti tarvittavia kiinnitysruuveja ja nauloja käyttäen.

Huolitelluksi viimeistelyksi kotaan tehdään "pitkästä tavarasta" listoitukset jne. paikanpäällä. Ja viimeisenä siivotaan paikat.

Näin me varmistamme Timapuu-laadun ja kotanne kestävyyden tuleviksi vuosikymmeniksi.

Voitte myös tiedustella myynnistämme mahdollisia muutoksia kotaanne, varustetasoon tms. Esimerkiksi pyörätuolin mahtuvia ovia, kattoikkunoita, lisäikkunoita tai vaikkapa leveämpiä pöytätasoja on mahdollisuuksien mukaan saatavana.

Pystytämme kodat ja saunat siis valmiiksi asti. Tilaajalle jää ainoastaan rakennelman pintakäsittelyt, esim. kyllästys, öljyäminen tai maalaus. Vähintään homesuojaus pintaan kannattaa tehdä mahdollisimman pian pystytyksen jälkeen, sillä puu on tehdaskuivaa, ja siten herkästi pintaa voi tarttua valkopilkkuhometta ilmankosteuden seurauksena.